Nejlepší výrobci dámských županů

Dámské župany se těší veliké popularitě již desítky let. Proto se na trh s tímto zbožím hrne stále více a více výrobců, kteří se snaží být inovativní co se týče vzorů, barev, střihů nebo materiálů. Prádlo Elegant je internetový e-shop, který pro Vás pečlivě vybírá ty nejlepší výrobce dámských županů v Evropské unii. Navíc jsou za skvělou cenu.

Dámské župany L&L

Župany pro dámy L&L se vyznačují především originálními motivy. Z jejich kolekce si můžete vybrat ty nejoriginálnější župany pro ženy každého věku. Ať už elegantní huňaté župany s jemnými nášivkami květin nebo hravé župánky ve veselých barvách s oušky nebo moderními nášivkami. L&L hledí vždy na to, aby jejich župany byly trendy a hlavně krásné – výhodou je pak příznivá cena a vysoká kvalita.

Dámské župany DKaren

DKaren je značka, které dnes již věří tisíce žen po celé České republice. Zaměřuje se především na výrobu spodního prádla, nočního prádla ze saténu a viskózy a huňatých županů. Huňaté dámské župany DKaren jsou rozpoznatelné jejich minimalistickým designem a luxusním vzhledem. Vyrábí se v jednobarevné variantě – ale v mnoha barevných provedeních. Vybírat si můžete také z modelů s kapucí a bez kapuce s širším límcem. Délky županů se také různí, jsou buď kratší varianty nebo dlouhé.

Dámské župany Dorota

Překrásné výrobky za skvělé ceny – to jsou dámské župany značky Dorota. Tento výrobce se zaměřuje na produkci nejrůznějších druhů županů z nejrůznějších materiálů. Nejprodávanějším županem je froté dámský župan Hannah, který lze sehnat na e-shopu Prádlo Elegant ve 3 barevných provedeních – modré, starorůžové a vínové (bordó) barvě.

Dámské župany Wanmar

Luxusní dámské župany Wanmar potěší ženu každého věku. Tento výrobce dbá, aby byla při výrobě zachována maximální preciznost a kvalita. Jednoduše se dá říci, že jejich dámské župany jsou na velmi vysoké úrovni. Např. velurový župan Forsythia patří mezi jedny z luxusnějších županů, který využijete po celý rok.