Plavky 2017

Plavková sezóna se blíží a naše skladové zásoby plavek úměrně rostou. Do nabídky jsme zařadili nejnovější modely plavek, které jsou poplatné módním trendům 2017.  S krásnou kolekcí dvoudílných a jednodílných dámských plavek přišla značka Lorin. Hitem letošního léta budou pestré barvy, háčkované imitace a zajímavé střihy. Mezi novinky patří také dvoudílné monokiny a stále oblíbenější tankiny.

gabbiano-tankiny-tmave-sedelorin-L4075-jednodilne-plavky-cerne-kvety-bp-1 lorin-L4067-monokiny-judy-bp-1 lorin-L4084-jednodilne-plavky-bile-bp-1 lorin-L2124-dvoudilne-plavky-bile-bp-1 lorin-L2127-dvoudilne-plavky-zelene-bp-1 lorin-L2097-dvoudilne-plavky-ruzove-bp-1monokiny-barevne-valentina-ii_1 monokiny-cerne-valentina-i_1

V našem e-shopu naleznete více jak sto variant plavek určených pro dámy, pány a dokonce i děti. Pánové si mohou vybrat ze tří typů plavek: boxerkové pánské plavky, slipové pánské plavky a plavkové bermudy či šortky. Opravdu in budete v bermudách, které se vyrábí v originálních vzorech a jsou opatřeny několika praktickými kapsami.

lorin-9-panske-bermudy-cervene-bile-modre-2 - kopie lorin-10-panske-bermudy-cervene-modre-2 - kopie lorin-11-panske-bermudy-cervene-cerne-2

Zde nakoupíte plavky i pro Vaše malé vodníky. K dispozici máme dětské plavky: jednodílné dívčí plavky, dvoudílné dívčí plavky i chlapecké plavky (boxerkové a slipové). Dívenkám se jistě zalíbí módní dívčí dvoudílné plavky s podprsenkou lambada. Pravé letní těšení už může začít.

lorin-divci-tyrkysove-plavky-adelka lorin-eliska-divci-plavky-modre lorin-jolana-divci-plavky-s-puntiky