Kvalitní hřejivé župany

Pokud sháníte kvalitní hřejivý župan vhodný na zimu, v našem e-shopu Vás nezklameme. Specializujeme se na prodej dámských a pánských županů, okrajově také na dětské župany. K dispozici máme bavlněné froté župany, bavlněné velurové župany, župany s dlouhým vlasem z umělých vláken, bambusové župany i čistě bavlněné župany.

Při výběru županu byste měli zvážit několik hledisek – jak moc by měl župan zahřát, kde a jak často budete župan používat a zda by měl mít savé vlastnosti.

 

Po koupeli, plavání, masáži, apod.

Pro pobyty s wellness programem, nebo s možností využití bazénu se budou hodit župany, které mírně hřejí a jsou savé. K takovým patří bavlněné župany, froté a župany s přídavkem bambusu. I tyto župany bývají vyrobeny v různých tloušťkách a délkách. Vhodnější jsou samozřejmě dámské župany s kapucí. Tyto podmínky splňují župany: Alba, Amanda, Eunika, Daria.

albaAmandaEunikaDaria

Pro opravdové zahřátí

V zimě  bývají rána opravdu chladná. Než připravíte snídani sobě a svému miláčkovi, je vhodné si obléct na pyžamo (košilku) ještě vkusný hřejivý župan. Hřejivý župan se bude skvěle hodit pro relaxování a domácí nicnedělání, nebo při nemoci, kdy potřebujete zůstat v teple. Pro zahřátí jsou vhodné župany s delším vlasem, tzv. plyšové, neboli soft, anebo termofroté župany.  K dispozici jsou: Diana,  Pomněnka, Judi, Kola.

 

diana tyrkysPOmněnkaJudiKola

Celoroční župany

K celoročnímu využití využijete lehké froté župany, bavlněné a bambusové župany, ale i župany z veluru. Mají mírnou hřejivost a využijete pro všechny příležitosti. Výběr je opravdu pestrý, a proto mějte v záloze několikero modelů, které mohou korespondovat nejen s Vaší momentální náladou, ale také ladit s nočním prádlem. K dostání jsou: Kiss me, Dorothy, Elisa, Velma.

Kiss medorothyElisaVelma

Luxusní župany

Luxusní dojem vyvolávají saténové župany a lehké viskózové župany. Pokud k nim zvolíte košilku, nebo pyžamo jako komplet, obdivné pohledy na sebe nenechají dlouho čekat.

viola tmavě modrýNikolapanamaJasmine