Saténové a viskózové košilky na léto

S létem přicházejí vysoké teploty. A to je mnohdy, zejména v noci, velice nepříjemné. Je potřeba zvážit, zda by nepomohlo obléci si pohodlnější noční košili.

Noční košile z bavlny se nachází snad v každém dámském šatníku. Bavlna bývá oblíbená, jelikož je levná, měkká a pružná. Co však v létě neoceníme je to, že hřeje, pomalu schne, mačká se, po delším používání se  vytahuje a nemá dlouhou životnost.

Vyzkoušejte chladivý materiál: satén anebo viskózu. Saténová košilka je hebká, pevná a velice příjemná na těle. Naše košilky bývají na ramínkách, takže mají ideální střih na horké letní noci. Střihy jsou volnější, takže velice pohodlné. Lícová strana plná lesku lichotí každému typu pleti a dokáže rozzářit.

cordoba vínIsmenaIbiza vínARgentinaKaren černáNel červená Charlotte modAlicante červená

Viskózová košilka příjemně chladí, připomíná bavlnu svými elastickými vlastnostmi, ale i hebkostí a jemným žebrováním.  K dispozici jsou různé střihy: s ¾ rukávem, s krátkým rukávem, se širokými ramínky i se špagetovými ramínky.

Linda ecruGiovannaPaulinaMagnoliaEmmaLara temně modrá SevilleRio

Vybírat můžete z barev jako tyrkysová, korálová, tmavě modrá, světle modrá, červená, malinově růžová, bílá (ecru), černá, cappucino a dalších. Košilky bývají často v kombinaci s krajkou, což působí velice originálním a romantickým dojmem. K dispozici jsou značky jako DKaren, Kalimo, DeLafense a další.